3. Kattan Düşen 5 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Pencere Kenarında Yoğurt Yiyen Çocuk 3 Kattan Düşerek Ağır Yaralandı

KOCAELİ – Kocaeli‘nin İzmit ilçesinde 5 yaşındaki bir çocuk, pencere kenarında yoğurt yediği sırada dengesini kaybederek 3. kattan beton zemine düşerek ağır yaralandı.

Olay, Turgut Mahallesi Oğuz Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 3. katında meydana geldi. E.T. adındaki çocuk, pencere kenarında yoğurt yerken dengesini kaybederek düştü. Çevredekilerin ihbarıyla sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yapıp ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ettiler. Çocuğun durumu ağır.

Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / OSMAN AYAYDIN – 3.Sayfa

Related Posts

Memura Refah Payı Elzem Hale Geldi

Memura Refah Payı elzem açıklaması. Hekimsen tarafından yapılan açıklamada, enflasyon farkının zam olarak kabul edilemeyeceği ifade edildi.

Kas hastalıklarına sosyal destek şart

Kas hastalıklarına yönelik sosyal, ekonomik ve tıbbi desteklerin ele alındığı Kas Hastalıklarında Multidisipliner Yaklaşım Çalıştayı’nın sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENUYGAR) Müdürü Prof. Dr …

Cam şişelerdeki tehlike açığa çıktı: İşte yıllardır bilmediğimiz gizli gerçek

Fransa Gıda Güvenliği Ajansı’nın yayımladığı yeni araştırmaya göre, cam şişelerdeki içecekler, plastik şişelere kıyasla 5 ila 50 kat daha fazla mikroplastik içeriyor. Araştırma, bu mikroplastiklerin kaynağının cam şişe değil, metal kapaklardaki boyalar olduğuna dikkat çekiyor.

Dubai çikolatasından çıkanlar şoke etti! 6 yaşındaki çocuk nefessiz kaldı

Diyarbakır’da Dubai çikolatası can alıyordu. Çikolatayı yiyen 6 yaşındaki çocuk ölümden döndü.

Prof. Dr. Güzel: Yaz tatilinde çocuk sağlığına dikkat edin

Prof. Dr. Güzel: Yaz tatilinde çocuk sağlığına dikkat edin

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.